IPTV Netherland Abonnement

€45 – €120

  • Enorme zenderkeuze: Ontdek een immens aanbod van meer dan 15.000 zenders uit de hele wereld, waaronder kristalheldere HD en 4K kanalen. Ook bij: een eindeloze bibliotheek met video’s on demand en de nieuwste 4K films.
  • Wereldwijde kanalen: Verken alle hoeken van de wereld met kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, de Arabische landen en Rusland.
  • Compatibel met al uw apparaten: Kijk overal met ondersteuning voor Samsung, LG (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android TV’s, Apple TV, MAG-boxen, pc, Mac, smartphones en Android TV-boxen.
  • Viaplay geïntegreerd: Geniet van exclusieve series, topfilms en live sport met de uitgebreide Viaplay-bibliotheek. De ultieme streamingervaring onder handbereik.
  • Formula 1 in briljante kwaliteit: Geen Grand Prix meer gemist! Ervaar elke race in schitterende beeldkwaliteit, met live updates en diepgaande analyses van uw favoriete teams en coureurs.
  • ESPN voor de sportievelingen: Van voetbal tot golf, niks missen met live wedstrijden, deskundig commentaar en uitvoerige sportverslaggeving.
  • Revolutionaire Formuler Z Box: Transformeer uw TV tot een geavanceerde smart-hub met deze topbox. Geniet van razendsnelle prestaties, superieure 4K beeldkwaliteit en een intuïtieve interface.
  • Stabiele serveropstelling: Optimale ondersteuning met geavanceerde load balancing servers voor een vlekkeloze, onderbrekingenvrije kijkervaring.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit: Topkwaliteit entertainment tegen zeer scherpe, concurrerende prijzen. En gedekte ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
ibo player iptv abonnement
MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

De IBO Player Parental Control Code Instellen en Gebruiken

IBO Player Parental Control Code

Als multimediaspeler biedt IBO Player een handige functie voor ouders om de inhoud die hun kinderen bekijken te beheren en te controleren. Met de ingebouwde ouderlijke controle code kun je toegang tot bepaalde video’s blokkeren op basis van de leeftijdsclassificatie of het soort inhoud. In deze gids laten we zien hoe je deze functie kunt instellen en gebruiken.

De Ouderlijke IBO Player Parental Control Code Instellen

Om de ouderlijke controle code in te stellen, open je eerst IBO Player en ga je naar Opties > Parental Control. Hier zie je de optie om een nieuwe 4-cijferige code in te stellen. Kies een code die uniek en gemakkelijk te onthouden is voor jou, maar die niet voor de hand liggend is voor kinderen om te raden.

Zodra je de code hebt ingesteld, moet je deze invoeren telkens wanneer je de ouderlijke controlesectie van IBO Player opent of wijzigingen wilt aanbrengen. Dit voorkomt dat kinderen per ongeluk de instellingen aanpassen.

Leeftijdsgrenzen en Classificaties Instellen

Met de ouderlijke controle code ingesteld, kun je de toegangsregels voor video’s configureren. IBO Player ondersteunt de algemene kijkwijzer-classificaties zoals G, PG, PG-13, R en NC-17.

Je kunt kiezen uit twee hoofdopties. Of je blokkeert volledig de toegang tot video’s boven een bepaalde leeftijdsgrens, of je blokkeert slechts het automatisch afspelen van die inhoud zodat ouders het eerst kunnen goedkeuren.

Naast de standaard leeftijdsclassificaties, kun je ook handmatig specifieke trefwoorden of categorieën toevoegen aan een blokkeerlijst voor videotitels of beschrijvingen. Dit geeft je nauwkeurigere controle over welke inhoud alleen voor volwassenen toegankelijk is.

De Code Gebruiken bij Video’s met Leeftijdsbeperkingen

Als een kind probeert een video af te spelen met een hogere leeftijdsclassificatie dan toegestaan volgens jouw ouderlijke controle-instellingen, wordt de toegang geblokkeerd. Ze worden dan gevraagd de 4-cijferige code in te voeren om verder te kunnen gaan.

Als ouder kun je zelf eenvoudig de ingestelde code invoeren telkens als dit nodig is om video’s met hogere leeftijdsgrenzen vrij te geven voor jouw kind. Je behoudt dus de volledige controle over wat jouw kinderen te zien krijgen.

Toegevoegde Flexibiliteit en Gemak

De ouderlijke controle code van IBO Pro biedt een uitstekende beveiligingslaag om leeftijdsongepaste inhoud te blokkeren. Maar het geeft ouders ook de flexibiliteit om per geval ‘groen licht’ te geven voor bepaalde video’s.

Dankzij de granulaire instellingsopties en gemakkelijke toegang via een persoonlijke code, kunnen ouders de multimedia-ervaring van hun kinderen op een veilige en verantwoorde manier beheren rechtstreeks binnen de IBO Player applicatie.

Of je nu een specifieke video met een hogere classificatie wilt toestaan of bepaalde inhoud juist strikt wilt blokkeren, de ouderlijke controle code van IBO IPTV helpt je als ouder de juiste balans te vinden in wat jouw kinderen te zien krijgen.

Deel het bericht:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven